Blogarchívum

2009. május 26.


Kedves olvasó!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztünk, de nem történt semmi izgalmas velünk, de most!
Május 22. és 24. között a szegedi ifinél vendégeskedtünk!
Hogy miért? A MIX napon ők húztak minket, hogy értünk imádkoznak. Ők ezt annyira a szívükön viselték, hogy megszervezték ezt a fantasztikus hétvégét!
A téma a Mikeás 6:8 volt, vagyis: "Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az Úr! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben." Az előadók Szabó Andor, Sztupkai Mihály és Szabóné Papp Klára voltak!
Mikor pénteken odaértünk, nagy szeretettel és fincsi vacsival vártak minket. Aztán a rövid bemutatkozás, éneklés és játék után a Kristóf tartott egy rövd áhitatot. Az este további részében várost néztünk és a Tisza parton sétáltunk!
Másnap a reggeli után Tibi tartotta az áhitatot, sok énekléssel! Aztán a prédikáció a törvényről, majd annak kiscsoportos megbeszélése (külön a fiúk és a lányok). Ebéd után kimentünk a Hídi vásárba, ahol nagyon jól szórakoztunk. Az esti tanítás a szeretetről szólt, majd vacsi után az Eszti tartott áhitatot, ami a nagy izgalom ellenére nagyon jól sikerült. Hogy ez az este se legyen unalmas, egy filmet néztünk meg.
A vasárnap a reggeli után egy kis közös énekléssel folytatódott. Majd a gyülekezettel együtt Istentiszteleten vettünk részt, ahol az alázatosságról hallhattunk. A nap "fénypontja" azonban mégiscsak az elmaradhatatlan morzsaszedés volt, amit a gyerekek elképzelése ellenére nem szószerint kell érteni.
Aztán jött egy gyors ebéd, ami után sajnos nagyon gyorsan indulnunk kellett.
A finom ebédekről Sztupkai Zsuzsi néni gondoskodott, amiért nagyon hálásak vagyunk!
Mindent köszönünk Szeged!!! Tanulhatunk tőletek összetartásról, önzetlenségről és szeretetről.
Iza

1 megjegyzés:

terike írta...

Csodálatos az Úr Jézus szeretete, amivel körülvesz bennünket. legyen hála érte az Ő Szent nevének.



rakétacsúszda ;)

Lelkésznő és a seg. lelkésze

Lexi

Martin

Viki

Tibi:)

Lakatos lányok

Iza és Lexi

VIP-vendéggel

Aratási

Aratási
Aratási